Bli en

Som trainee i Fremstr får du full pakke og en kanonstart på karrieren

Bli en

Som trainee i Fremstr får du full pakke og en kanonstart på karrieren

klar for et traineeår med mening?

Er du klar til å ta i bruk teorien og sette spor etter deg i nord? FREMSTR byr på et traineeår i noen av landsdelens mest spennende bedrifter, der du får jobbe med bærekraft og business som tema i spennende prosjekter. Våre bedrifter står med åpne armer, og venter på at akkurat DU skal søke! Traineestillingene lyses ut hvert år på starten av året. 

FREMSTR

Hvorfor bli trainee i Fremstr?

I traineeprogrammet får du en unik kombinasjon av faglig og personlig utvikling i et bærekraftsperspektiv. En traineestilling byr på et solid nettverk både mellom traineene og i arbeidslivet for øvrig. 

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!

Hvem kan søke?

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad.

Fremstr har flere traineestillinger fra ulike bedrifter som søker kandidater med lik bakgrunn – søk gjerne på flere stillinger! Ønsker du varsel når stillingene er klare? Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt, informasjon om kommende stillinger og tips til unge jobbsøkere fra Fremstr. 

Som trainee får du:

  • En kanonstart på karrieren 
  • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
  • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk med andre trainees 
  • Gratis deltakelse på Næringsforeningen i Tromsøregionens møteplasser
  • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
  • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver
+ 0 %
av traineer i Norge får tilbud om
fast jobb

Spennende fagsamlinger innen bærekraft, business og muligheter i nord

FREMSTR

I tillegg til en spennende jobb deltar traineene i Fremstr på en rekke samlinger i løpet av traineeåret. Programmet for samlingene vil ha fokus på bærekraftig business og personlig utvikling. Du vil bli godt kjent med de andre traineene og bedriftene de jobber hos og knytte mange nye kontakter. 

På samlingene vil vi få besøk av drevne foredragsholdere og ledere, besøke spennende bedrifter, dra på studietur og bli bedre kjent med hverandre. Du vil lære om bærekraft, men også om andre viktige verktøy slik at du er enda bedre i stand til å utfordre næringslivet og skape forandring. For å sikre god kvalitet legger vi opp til små kull på omkring 10-15 trainees.   

Klar til å søke på
din første jobb?

Lurer du på hvordan skrive en bra søknad? Her er fem raske søkertips fra en av norges beste hodejegere – Marius Tzatchev fra Adecco Select.

FREMSTR

Tromsø

Som en trainee i Tromsøregionen trenger du ikke velge én ting. Rå natur, store kulturopplevelser, urbant byliv og et spennende arbeidsmarked i kommunene Tromsø, Balsfjord og Karlsøy.
Helt enkelt – du får full pakke!

_BYLIV

BY- OG KULTURLIV

Ryktene sier at Tromsø er den byen med flest serveringssteder per innbygger. Som studentby og landsdelssentrum samler vi studenter, tilreisende, expat-miljø og lokalbefolkning i vår Arktiske hovedstad.  Nordlendinger er sosiale vesen og vår region er ingen unntak.

Mellom storslått natur møtes vi på festivaler, teater, shopping, cafe, kino, standup og kunstutstillinger som gir hele befolkningen stor glede, og er blitt en del av vår identitet. Foreningsliv, idrett og frivillighet finner du i alle fasonger. Det er helt enkelt så mye å ta seg til, at det ikke er helt enkelt å velge.

Heldigvis kan du velge i mye.

_NATUR

HELT ENKELT RÅ NATUR

Det er mange steder med flott natur, men få steder tilbyr en så variert natur og opplevelser innenfor relativt kort avstand som Tromsøregionen.

Også her får du full pakke – råe fjell, kritthvite kyststrender, bare vidder eller stille skog. Valget er ditt!

_KARRIERE

JOBB OG KARrIERE

Tromsøregionen gir deg muligheten til å velge bredt. Her finner du store og små private og offentlige bedrifter innenfor nær sagt alle bransjer. Mange utvikler, produserer og selger varer og tjenester både nasjonalt og internasjonalt. Det er et næringsliv og offentlig sektor preget av innovasjonslyst, nytenkning og optimisme du vil møte i Tromsøregionen. 

Er det en ting som preger Tromsøregionen, er det at jobbmulighetene er svært gode innenfor alle deler av næringslivet og i offentlig sektor. Du har helt enkelt et større valg i Tromsøregionen.

Full pakke – med andre ord!

Registrer din interesse!

_LEST DISSE?