ER DU EN

11 unike stillinger innen bærekraft og business

klar for et traineeår med mening?

Er du klar til å ta i bruk teorien og sette spor etter deg? FREMSTR byr på et traineeår i noen av Tromsøregionens mest spennende bedrifter, der du får jobbe med bærekraft og business som tema i spennende prosjekter. 

Våre bedrifter står med åpne armer, og venter på at akkurat DU skal søke! Ta den uformelle testen under, eller klikk på knappen for alle de spennende traineestillingene! 

Søknadsfrist: 1. april 2022

Klar for å starte karrieren i Nord-Norges største by? Sjekk stemningsrapporten fra Tromsø under. 

Bor det en fremstr i deg? Ta Vår uhøytidelige test!

[h5p id=»2″]

Hvorfor bli trainee i Fremstr?

I traineeprogrammet får du en unik kombinasjon av faglig og personlig utvikling i et bærekraftsperspektiv. En traineestilling byr på et solid nettverk både mellom traineene og i arbeidslivet for øvrig. 

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!

Hvem kan søke?

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad.

Fremstr har flere traineestillinger fra ulike bedrifter som søker kandidater med lik bakgrunn – søk gjerne på flere stillinger!

Klar til å søke?

Lurer du på hvordan skrive en bra søknad? Her er fem raske søkertips fra en av norges beste hodejegere – Marius Tzatchev fra Adecco Select.

Som trainee får du:

  • En kanonstart på karrieren 
  • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
  • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk med andre trainees 
  • Gratis deltakelse på Næringsforeningen i Tromsøregionens møteplasser
  • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
  • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver
0 +%
av norske traineer får tilbud om
fast jobb

Spennende fagsamlinger innen bærekraft, business og muligheter

FREMSTR

I tillegg til en spennende jobb deltar traineene i Fremstr på en rekke samlinger i løpet av traineeåret. Programmet for samlingene vil ha fokus på bærekraftig business og personlig utvikling. Du vil bli godt kjent med de andre traineene og bedriftene de jobber hos og knytte mange nye kontakter. 

På samlingene vil vi få besøk av drevne foredragsholdere og ledere, besøke spennende bedrifter, dra på studietur og bli bedre kjent med hverandre. Du vil lære om bærekraft, men også om andre viktige verktøy slik at du er enda bedre i stand til å utfordre næringslivet og skape forandring. For å sikre god kvalitet legger vi opp til små kull på omkring 10-15 trainees.   

_LEST DISSE?