Egen søknad: Har du et grønt hjerte og ønsker å jobbe med rapportering?

Du søker på stilling hos​ SpareBank 1 Nord-Norge

Om stillingen

Merknad: Denne stillingen har egen rekruttering og må søkes på direkte hos arbeidsgiver i motsetning til de andre stillingene som lyses ut gjennom Fremstr. Trykk på «SØK JOBB» for å søke på denne. For å søke på de resterende 8 stillingene i Fremstr trenger du bare sende inn 1 søknad via denne linken: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/256414/aapen-soeknad-trainee

 

Har du et grønt hjerte og ønsker å jobbe med rapportering? SpareBank 1 Nord-Norge har ledig stilling som bærekraft-trainee med arbeidsoppgaver innenfor ESG-rapportering.

Skal vi sammen nå bærekraftmålene er vi avhengige av endringer også i næringslivet. Med økende utfordringer innen både klima, miljø og sosiale forhold, er det viktigere enn noensinne å tenke nytt og å omstille seg. I SpareBank 1 Nord-Norge er bærekraft derfor et av våre viktigste satsningsområder i årene som kommer. Vi skal omstille egen virksomhet, og vi skal bidra til at kundene våre også klarer å omstille seg.

Nå søker vi deg som brenner for bærekraft og samtidig er interessert i rapportering på dette området. Her er muligheten å kickstarte karrieren med et år hvor du kan dykke ned i næringslivets fremtidige rapporteringskrav.

Vi ser etter en lærevillig kandidat som ønsker å tilegne seg konkret erfaring innenfor rapportering.  Du må være selvstendig, initiativrik og motivert. Det er viktig at du raskt klarer å sette deg inn i nye arbeidsoppgaver og at ingen oppgave er for liten eller for stor. Du må like å ta ansvar og kunne følge oppgavene helt til mål.

 

Arbeidsoppgaver

  • Delta i rapporteringsarbeidet til SpareBank 1 Nord-Norge, inkludert datterselskap. Både selvstendige oppgaver og teamarbeid
  • Forstå og operasjonalisere gjeldende regelverk for ESG/bærekraftsrapportering
  • Støtte andre fagområder i deres arbeid med bærekraftsrapportering.
  • Utøve en kontrollfunksjon for etterlevelse på bærekraftsrapportering i konsernet

 

Vi søker først og fremst etter en kandidat som har brenner for temaet og som ser for seg en karriere innenfor dette fagområder i fremtiden.  Det vil være en fordel om du har interesse for avtaleverk, er analytisk eller har økonomi, regnskap eller revisjonskompetanse. Du må beherske engelsk og norsk skriftlig og muntlig.  Du må kjenne til hva et klimaregnskap er og vite litt om hvilke rapporteringskrav som treffer næringslivet i tiden som kommer.

Vi ser primært etter en kandidat med fullført bachelor- eller mastergrad, med fagkombinasjoner innenfor økonomi, regnskap, revisjon, analyse eller jus.

 

Vi tilbyr

I SpareBank 1 Nord-Norge får du jobbe med dyktige fagfolk innenfor mange fagfelt. Stillingen er plassert i avdeling for bærekraft, men du vil samarbeide med flere fagmiljøer som en del av trainee-oppholdet.

Er du glad i stor takhøyde, godt humør og høyt tempo, så vil du passe inn hos oss. Vi garanterer deg en spennende og variert arbeidsdag, og tilbyr et inkluderende og dynamisk arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å jobbe sammen med mange ulike fagområder i banken. Du vil jobbe i en avdeling som jobber tett sammen med Samfunn og Kommunikasjon, og selv om dine hovedoppgaver vil ligge innenfor rapportering, vil du også få jobbe med andre arrangementer og aktiviteter som er tilknyttet den større enheten. Vi kan garantere faglig utvikling og et godt nettverk i SpareBank 1 Nord-Norge.

Vi har også en egen funksjonærforening som bidrar til ulike sosiale eventer og arrangement, og gjennom Bedriftsidretten kan du delta på det du syns er interessant og morsomt.

Vi i SpareBank 1 Nord-Norge mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulike kompetanser, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Vi jobber i splitter nye lokaler midt i sentrum, med åpne og moderne løsninger.

SpareBank 1 Nord-Norges visjon er For Nord-Norge. Denne skal prege oss i alt vi gjør. Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, kunnskap om lokale forhold, og en ektefølt kjærlighet til landsdelen og menneskene som bor her. Som lokalt og selvstendig finanskonsern har vi et spesielt ansvar for å stimulere til vekst og trivsel i vår landsdel. Samtidig er vi et finanskonsern der kompetanse, produktbredde og helhetlig økonomisk rådgivning er styrende begreper, og der kundeopplevelsen settes først.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

  • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
  • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
  • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
  • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
  • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!