Vi skal akselerere den grønne omstillingen. Ishavskraft søker trainee som vil løse viktige samfunnsproblemer

Du søker på stilling hos​ Ishavskraft AS

Om stillingen

Ønsker du å bidra til å løse viktige samfunnsproblemer og akselerere den grønne omstillingen av Norge? Søker du en arbeidsplass som er fremtidsrettet, innovativ og jobber med bærekraftige løsninger?

Ishavskraft tar samfunnsansvar gjennom stort fokus på kvalitet og miljø. Gjennom ulike tjenester til våre kunder ønsker Ishavskraft å bidra til en bærekraftig fremtid. I tillegg er det viktig at vi forstår hvilken innvirkning vi har, og at det er viktig å gjøre endringer på de områdene vi kan bidra på. Strategien til Ishavskraft er knyttet til flere av FNs bærekraftsmål og visjonen vår reflekterer dette.

Kraft til å endre samfunnet – sammen!

Derfor lyser vi nå ut en traineestilling til vårt bærekraftsteam, gjennom traineeprogrammet Fremstr.

Du skal være med å videreutvikle selskapets satsing på bærekraft. Dette innebærer blant annet utviklingen av nye produkter og tjenester knyttet til fremtidens energiløsninger. I tillegg vil du være med på å kartlegge, vurdere og bidra til å etablere tiltak som sikrer at vi leverer i tråd med våre målsettinger.

 

Stillingsbeskrivelsen lages med deg slik at vi får utnyttet din kompetanse på best mulig måte, og for den rette personen vil det være store muligheter hos Ishavskraft. Derfor ønsker vi oss søkere med variert faglig bakgrunn – alle har noe de kan bidra med.

 

Kontorstedet vil være Tromsø, og her finner du en sosial og imøtekommende gjeng, i et pulserende miljø med engasjement, god takhøyde og høy trivselsfaktor. Vi har god spredning i kompetanse, alder og livsfaser, men det som er felles for oss alle er at vi elsker å jobbe i Ishavskraft og vi trives best sammen!

 

Hvem er du

 • Nysgjerrig, kreativ og nytenkende
 • Gira på utfordringer og liker å jobbe med flere fagfelt
 • Resultatorientert og selvstendig
 • Du tar initiativ og har et godt humør
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

 

Din kompetanse

 • Kjennskap til norsk og europeisk klimapolitikk, grønn næringsutvikling og omstillingen av energisektoren
 • Du har interesse/engasjement innenfor bærekraftig utvikling, klima og miljø, energi eller andre relevante fag

 

Vi tilbyr

 • Bredt faglig nettverk
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Aktivt fokus på et godt arbeidsmiljø
 • En skreddersydd stilling tilpasset din bakgrunn

 

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion og funksjonsevne.

 

Ishavskraft er en av Norges største kraftleverandører, med privat- og bedriftskunder i hele landet. Vi har 70 ansatte fordelt på kontorer i Tromsø, Alta, Oslo og Bergen. Våre ansatte jobber med innovasjon, produktutvikling, krafthandel, porteføljeforvaltning, bærekraft, regnskap, salg, kundeservice, utvikling, markedsføring og kommunikasjon, og vi er stadig på utkikk etter nye hoder som er interessert i å jobbe i Norges mest spennende bransje! Energibransjen er i endring og Ishavskraft er bare ved begynnelsen av vår reise. Vi skal ta en viktig rolle i utviklingen av nye digitale løsninger, smarte tjenester og innovative produkter for kunder over hele landet, derfor søker vi nå etter en bærekraftstrainee. Vårt kundeløfte er enkelt: vi skal forenkle, forbedre og fornye måten vi mennesker bruker strøm og tenker strøm – til det beste for kunden, samfunnet og miljøet.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

 • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
 • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
 • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
 • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
 • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!