Vil du utvikle morgendagens digitale løsninger for en mer bærekraftig byggebransje?

Du søker på stilling hos​ Peab Bjørn Bygg

Om stillingen

Brenner du for bærekraft? Motiveres du av å utvikle digitale løsninger som skaper en mer bærekraftig byggebransje? Har du gode analytiske evner og jobber selvstendig? Da vil vi gjerne ha deg med på laget som bærekraftstrainee i Peab Bjørn Bygg!

Peab er Nordens samfunnsbygger med medarbeidere som hver dag jobber for å forbedre hverdagen der livet leves. En del av Peabs strategi er å kontinuerlig redusere vår miljøpåvirkning. Med den nye åpenhetsloven, CSRD og myndighetskrav om at klima og miljø skal vektes 30% i offentlige anskaffelser er bærekraft, datainnsamling og systemstøtte viktigere enn noen gang.

Som bærekraftstrainee i Peab er du en pådriver som kan jobbe selvstendig og ønsker å finne/foreslå løsninger/muligheter innenfor dagens system. Du evner å sette deg inn i etablerte arbeidsprosesser og systemer for å utvikle/forbedre systemstøtten og datainnsamlingen. Hensikten er å utvide handlingsrommet vi som entreprenør har til å kutte klimagassutslipp og iverksette tiltakene som gir størst miljøgevinst pr. krone.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle og forbedre systemer for ESG-rapportering
 • Ta i bruk og videreutvikle gode digitale løsninger som støtter Peab sine forretningsmål
 • Være pådriver og presentere forbedringsarbeidet knyttet til bærekraft og digital utvikling
 • Bidra til mer sømløs rapportering i prosjektene og kvalitetssikre styringsdata til operativ ledelse
 • Bidra i ulike bærekraftsinitiativ etter behov og kapasitet

 

Gjennom analyser vil du kunne bidra til å gi råd om miljøtiltak som også sikrer en lønnsom virksomhet. Du vil få kunnskap om ledelsessystemer med tilhørende verktøy og bidra til gode integrasjoner. I hverdagen vil du ha et tett samarbeid med de som jobber med bærekraft i virksomheten.

Du får kontor i et moderne, sentrumsnært kontorbygg som er BREEAM-sertifisert etter standarden «very good». Som bærekraftstrainee i Peab blir du en del av solid konsern med mange karrieremuligheter i hele Norden.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Fullført bachelor- eller mastergrad, med fagkombinasjoner innenfor for eksempel informatikk, bærekraft, teknologi, bygg- og miljøteknikk, energi og miljø eller lignende.
 • Er selvstendig, analytisk, kommuniserer godt og har høy gjennomføringsevne
 • Har gode IT-kunnskaper og er nysgjerrig på nye teknologier og verktøy

 

Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 medarbeidere og en omsetning på 60 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves.

Har du lyst til å være med å påvirke samfunnet og miljøet for alle mennesker som nå, og i fremtiden, skal leve med det vi utvikler, bygger og anlegger? Søk stilling som trainee hos oss da vel!

Peab Bjørn Bygg er en av de største entreprenørbedriftene i Nord-Norge, og en spennende og attraktiv arbeidsplass for flere yrkesgrupper. Som ansatt hos oss blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi er samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker miljøet vi lever i, både for de mennesker som nå og i fremtiden blir berørt av det vi bygger. Samtidig skal nærmiljøet kjenne at vi er en aktør med lokal forankring. Vi satser på lærlinger og egne håndverkere som bor og lever i området hvor vi har aktivitet. Våre om lag 420 tømrere, betongarbeidere, lærlinger, stålarbeidere, kranførere, hjelpearbeidere, prosjektingeniører, anleggs- og prosjektledere samt øvrige ansatte bor og jobber i landsdelen.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

 • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
 • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
 • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
 • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
 • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!