Møt det første kullet i Fremstr!

Emilie Isaksen

Emilie Isaksen

Prosjektleder Fremstr

Møt det første kullet i Fremstr!

Hils på Ola, Sibell, Karen, Kristin, Andreas, Emilia, Julia, Hans, Morten og Stine - vårt første kull med trainees! ?

Etter lang tids  intensivt arbeid for å få på plass Norges første traineeordning for bærekraftig business, var det med stor glede vi ønsket de 10 utvalgte traineene -og deres arbeidsgivere for 2022-23 kullet, velkommen på den første samlingen som fant sted på Kystens Hus. Foruten å bli bedre kjent, gikk dagen med til et bærekraftsseminar og workshop ledet av Petter Gulli fra 12YEARS.

 

Foto: Marius Fiskum

 

Over 200 søkere har blitt til 10

Vi er utrolig stolte over å se at Fremstr har fått god oppslutning og nådd ut til mange i vårt første år. Bare til årets traineekull, har vi fått inn over 200 søknader fra sterke kandidater fra hele landet som ønsker å jobbe med i våre traineebedrifter. Også på bedriftssiden har vi sterke tall – og faktisk en liten venteliste på hvem vi har plass til.

Svært gode tilbakemeldinger fra bedriftene

De fleste traineene våre har vært i arbeid hos traineebedriftene i flere måneder, og tilbakemeldingene er svært gode. Mange trekker frem at kvaliteten på søkerne er mye høyere enn de er vant til. Faktisk er det flere som sier at de trolig aldri ville fått rekruttert disse på «egen hånd» og at traineene på rekordtid har bidratt til nye tanker og perspektiver i arbeidet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med årets kull.