Klar for et traineeår
med mening?

Kickstart karrieren!

Er du klar til å ta i bruk teorien og sette spor etter deg i nord? Fremstr byr på et traineeår i noen av landsdelens mest spennende bedrifter, der du får jobbe med bærekraft og business som tema i spennende prosjekter. Våre bedrifter står med åpne armer, og venter på at akkurat DU skal søke! Traineestillingene lyses ut hvert år på starten av året. 

Hvorfor bli trainee i Fremstr?

I traineeprogrammet får du en unik kombinasjon av faglig og personlig utvikling i et bærekraftsperspektiv. En traineestilling byr på et solid nettverk både mellom traineene og i arbeidslivet for øvrig. 

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!

Hvem kan søke?

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad.

Fremstr har flere traineestillinger fra ulike bedrifter som søker kandidater med lik bakgrunn – søk gjerne på flere stillinger! Ønsker du varsel når stillingene er klare? Meld deg på vårt nyhetsbrev for siste nytt, informasjon om kommende stillinger og tips til unge jobbsøkere fra Fremstr. 

Som trainee får du:

  • En kanonstart på karrieren 
  • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
  • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk med andre trainees 
  • Gratis deltakelse på Næringsforeningen i Tromsøregionens møteplasser
  • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
  • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver
av traineer i Norge får tilbud om
fast jobb
+ 0 %

Video: Våre erfaringer som TRAINEES

Møt Morten, Julia og Andreas – tre trainees i det første kullet som forteller litt om sine erfaringer, muligheter og sine opplevelser.

Spill video

I tillegg til en spennende jobb deltar traineene i Fremstr på en rekke samlinger i løpet av traineeåret. Programmet for samlingene vil ha fokus på bærekraftig business og personlig utvikling. Du vil bli godt kjent med de andre traineene og bedriftene de jobber hos og knytte mange nye kontakter. 

På samlingene vil vi få besøk av drevne foredragsholdere og ledere, besøke spennende bedrifter, dra på studietur og bli bedre kjent med hverandre. Du vil lære om bærekraft, men også om andre viktige verktøy slik at du er enda bedre i stand til å utfordre næringslivet og skape forandring. For å sikre god kvalitet legger vi opp til små kull på omkring 10-15 trainees.   

TromsøregioneN

Som en trainee i Tromsøregionen trenger du ikke velge én ting. Rå natur, store kulturopplevelser, urbant byliv og et spennende arbeidsmarked i kommunene Tromsø, Balsfjord og Karlsøy.

Helt enkelt – du får full pakke!

Registrer din interesse!

Meld din interesse!