Vi du starte karrieren i Nord-Norges største nettselskap? Arva søker en proaktiv HMSK- og bærekraftstrainee

Du søker på stilling hos​ Arva

Om stillingen

Siden 1898 har vi bygget og driftet en stabil og sikker strømforsyning til utvikling av samfunnet i Nord-Norge. Som trainee hos oss vil du få en solid start på arbeidslivet, og en karriere med muligheter for faglig og personlig utvikling. Over en periode på ett år vil du jobbe i prosjekter og aktiviteter sammen med dyktige kollegaer i ulike deler av organisasjonen. Ved siden av verdifull arbeidserfaring og god innsikt i bransjen, får du oppfølging fra erfarne ledere og fagpersoner underveis i traineeperioden.

 

Hvem er du?

Har du et proaktivt tankesett og brenner for kontinuerlig forbedring? Da vil vi ha deg med på laget som vår nye HMSK- og bærekraftstrainee!

For å nå våre strategiske mål for eiere, kunder, ansatte og fremtidige generasjoner må vi ha med alle i selskapet i vårt forbedringsarbeid. Med stadig nye krav må vi tenke nytt og fremtidsrettet i måten vi jobber og utfører vårt samfunnsoppdrag på. Vi har tro på at du som nyutdannet kan bidra med nye perspektiver og løsninger!

Vi ser etter deg som er nysgjerrig på hvordan vi arbeider med HMS, kvalitet og bærekraft, og som ønsker å påvirke hvordan arbeidet kan gjøres mer fremtidsrettet og effektivt!

 

Arbeidsoppgaver:

 • Forbedringsarbeid tilpasset dine styrker og kompetanse
 • Være med på å utforme selskapets prosesser og styringskrav
 • Etterlevelse og compliance i forhold til interne og eksterne krav.

 

Hva kan vi tilby?

 • Vårt traineeprogram legger til rette for personlig og faglig utvikling gjennom utfordrende arbeidsoppgaver og prosjekter. Programmet danner et godt grunnlag for videre karrieremuligheter, og gir mulighet for fast ansettelse etter endt periode
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et fagmiljø med høy kompetanse
 • Muligheter for å forme rollen etter kompetanse og personlige ønsker

 

Kvalifikasjoner

Formell bakgrunn:

 • Nyutdannede med relevant utdanning på bachelor – eller masternivå

 

Personlige egenskaper:

 • Du er glad i å lære og å sette deg inn i nye fagområder, teknologi eller annet som du trenger i jobben din
 • Du trives med å koordinere og være en pådriver
 • Du når mål gjennom å planlegge godt, samtidig som du håndterer endringer og kan jobbe smidig og inkrementelt
 • Du er opptatt av å finne gode løsninger og levere til avtalt tid
 • Du tilpasser kommunikasjonen din til ulike mottakere

 

Det stilles strenge krav til å ha kontroll over hvem som har tilgang til kraftsensitiv informasjon og adgang til samfunnskritiske anlegg. Vi bakgrunnssjekker alle våre ansatte som vi ønsker å gi jobbtilbud til. Bakgrunnssjekken utføres av vårt tilknyttede sikkerhetsselskapet Semac som verifiserer ID, arbeidsforhold og utdanning, samt gjennomfører åpent kildesøk.

Arva er det fusjonerte Nordlandsnett og Troms Kraft Nett, og landsdelens største nettselskap. Siden 1898 har vi bygget og driftet en stabil og sikker strømforsyning til utvikling av samfunnet i Nord-Norge. Navnet Arva kommer fra samisk språk, og betyr energi og viljestyrke. Vi jobber hardt for å være en drivkraft i det grønne skiftet, og er stolte av vår kultur som er preget av lidenskap for faget og engasjement for samfunnsoppdraget. Arva er et datterselskap i Troms Kraft -konsernet. Vår visjon: «Sammen for et elektrisk Nord-Norge»

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

 • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
 • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
 • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
 • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
 • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!