Vil du jobbe med logistikk og bærekraft hos en av Nord-Norges største bedrifter? ASKO NORD søker trainee!

Du søker på stilling hos​ ASKO Nord

Om stillingen

ASKO NORD AS forsyner landsdelen med mat og drikke for til sammen 5 milliarder. Målet er at våre leveranser skal være utslippsfrie innen 2026. Det er lange transportdistanser der ledetid og kostnader er kritiske både for oss og butikkene. For å kutte våre utslipp må vi ha et kontinuerlig fokus på optimalisert drift og tett samhandling med butikkleddet.

Har du stå-på-vilje til å pirke i etablerte sannheter? Er du humørfylt og engasjert? Er du analytisk og med interesse for matmarkedet? Da er du kanskje vår nye ambisiøse marked- og logistikk-trainee!

Vi ser etter deg som er proaktiv og har evne til å identifisere forbedringsområder og gjennomføre endringer både innen egen drift og mot butikkene. Dette skal resultere i en forventet optimalisering av dagens driftsbilde gjennom kostnadseffektivitet i verdikjeden.

Du må se sammenhengene i en kompleks verdikjede, og i tillegg ha en pålitelig integritet som hensyntar det beste for begge parter.

Sentrale oppgaver:

 • Optimalisering av drift gjennom samarbeid internt og eksternt
 • Verdikjedeoptimalisering – fra leverandør til butikk
 • Analysere egen drift og transport med fokus på utslipp, økt effektivitet og reduserte kostnader
 • Samarbeidsmøter med butikker, butikkbesøk og generelt markedsarbeid
 • Delta og drive prosjekter internt
 • Synliggjøre økonomiske konsekvenser og utslippskutt i verdikjeden

 

Vi søker deg som:

 • Interesse fra bransjen
 • Høyere utdanning innen fagområdene logistikk og/eller marked
 • Gjennomføringsevne og vilje
 • Initiativrik og utadvendt – med evne til å bygge relasjoner
 • Kan ha et falkeblikk over vår verdikjede og jobbe analytisk
 • God på skriftlig og muntlig kommunikasjon
 • Gode it-kunnskaper og god systemforståelse

 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling med selvstendige arbeidsoppgaver og påvirkningsmuligheter. Du blir del av Norges største handelshus som gir gode utviklingsmuligheter. ASKO tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, firmahytte, aktivt bedriftsidrettslag og mange andre personalgoder.

Du vil få gleden av å jobbe i et solid konsern med gode og trygge fremtidsutsikter, og et godt arbeidsmiljø med mange hyggelige og dyktige kollegaer. Vi har et moderne trimrom som fritt kan benyttes av våre ansatte. Vi deltar årlig på ALI ASKO CUP, Holmenkollstafetten, Skarverennet, MSM Marathon og Mørketidsmila, samt andre interne sosiale arrangementer. NorgesGruppen har et eget miljøfond som ASKO-ansatte kan søke midler for å redusere sitt eget energiforbruk og klimautslipp.

Vi benytter bakgrunnssjekk som en del av vår ansettelsesprosess.

 

 

Vi er en av Nord-Norges største bedrifter, med en omsetning på over 5 milliarder og 220 ansatte. ASKO NORD AS er lokalisert i et moderne lavenergibygg på 30 000 kvm og vi har som mål om å fortsatt være best på miljø. Våre medarbeidere er delt i avdelinger som kundeservice, transport, plukk, varemottak, sammenstilling, miljøstasjon, marked og innkjøp. Vår kjernevirksomhet er effektiv logistikk og vareforsyning til våre kunder innenfor dagligvare- og serveringsbransjen. Vi forventer ytterligere vekst i årene fremover. Vårt distribusjonsområde er fra Lofoten og Ballangen i sør, til Honningsvåg og Kirkenes i nord og øst.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

 • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
 • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
 • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
 • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
 • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!