Bærekraft = businessmuligheter! Remiks søker bærekraftstrainee  

Du søker på stilling hos​ Remiks Næring

Om stillingen

I Remiks leverer vi avfallsløsninger i verdensklasse hver eneste dag. Vi tror at fokus på utvikling er avgjørende for at vi skal kunne løse samfunnsoppdraget vårt: Å skape muligheter av det som i dagens samfunn ofte ses på som problemer. Vi mener at avfallsselskaper egentlig er ressurshubber for grønn omstilling.

Ønsker du å være med på å gjøre om bærekraftprat til praktiske, effektive, miljøvennlige og lønnsomme løsninger? Har du troen på at bærekraft også er business?

Da vil vi gjerne ha deg med på laget som bærekraftstrainee i Remiks Næring!

Du vil som trainee i Remiks være med å videreutvikle vårt arbeid med bærekraftmålene, blant annet utviklingen av nye produkter, tjenester og verdikjeder. I tillegg blir du viktig i arbeidet med å kartlegge, vurdere og etablere tiltak som sikrer at vi leverer i tråd med våre strategiske mål.

Stillingsbeskrivelsen vil tilpasses i samarbeid med deg slik at vi får utnyttet din kompetanse på best mulig måte. Vi ønsker oss søkere med variert faglig bakgrunn – alle har noe de kan bidra med. Du vil få mulighetene til å bruke din fagkompetanse til å forme stillingen og utfordre oss.  For den rette personen vil det være store muligheter hos Remiks Næring.

Som trainee vil du også jobbe tett med andre selskaper i Remikskonsernet, og vil kunne bli involvert i prosjekter som går på tvers av flere fagfelt.

Kontorstedet vil være Tromsø. Her finner du en sosial og imøtekommende gjeng, i et miljø med høyt aktivitetsnivå, sterkt engasjement og høy trivselsfaktor. Vi har god spredning i kompetanse, alder og livsfaser, men har som fellesnevner at vi er veldig glade i å jobbe i Remiks, vi har det morsomt på jobb hver eneste dag og vi er stolte av våre verdier “Miljøbevisste, Nyskapende, Pålitelige og Tilgjengelige.”

Vi ønsker i størst mulig grad å speile mangfoldet i befolkningen. Remiks tror at et arbeidsliv med mennesker med ulik bakgrunn, kultur, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk vil bidra til vekst og verdiskaping.  Hos oss kan du være åpen om hvem du er og hva du har med deg. Personer med minoritetsbakgrunn og personer med funksjonsvariasjoner oppfordres spesielt til å søke på denne stillingen som vår bærekraftstrainee.

 

 

 

Remiks har skreddersydd avfallsløsninger i 20 år. Vi har lang erfaring med håndtering av avfall og jobber med å skreddersy avfallsløsninger etter kundens behov. Avfallshåndtering skal være enkelt og Remiks sikrer at avfallet ditt får en verdi videre. Remiks håndterer avfall med kvalitet og miljø i fokus. Gode avfallsløsninger er et resultat av bred kompetanse med håndtering og god kjennskap til utfordringer og muligheter for både arbeids- og næringsliv.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

  • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
  • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
  • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
  • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
  • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!