Vil du jobbe i et av Norges kuleste og raskest voksende IT-selskaper? iteam søker en trainee som ønsker å bidra til at vi når bærekraftsmålene våre lokalt og nasjonalt

Du søker på stilling hos​ iteam

Om stillingen

Er du genuint interessert i bærekraft, samtidig som du har forretningsforståelse? Vi har kommet et godt stykke på vei i vår bærekraftsatsning, og ønsker nå å ansette en trainee som kan ta dette arbeidet enda et steg videre.

Vi i iteam har tatt en strategisk beslutning om å jobbe langsiktig med bærekraft. Våre tjenester skal hjelpe kundene våre til å skape en mer bærekraftig hverdag, som igjen fører til at deres kunder og samfunnet rundt opplever positive ringvirkninger.

Nå ser vi etter en kandidat som ønsker å ta en sentral og nasjonal rolle i dette arbeidet, og tilegne seg innsikt og erfaring om sirkulær økonomi, sosial bærekraft og grønn IT. Du er initiativrik, utadvendt, og motivert for å bidra til det grønne skiftet. Det er viktig at du raskt setter deg inn i nye arbeidsoppgaver, og at ingen oppgave er for liten eller for stor. Vi har ingen sterke preferanser i forhold til din utdanningsretning, da stillingen er nyopprettet og du dermed vil få mulighet til å påvirke både innhold og omfang for dine ansvarsområder.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Tydeliggjøre vår bærekraftsatsning internt og eksternt
 • Videreføre vårt arbeid med Miljøfyrtårnsertifiseringer
 • Være en pådriver for vår satsning «Bærekraftig IT i praksis»:
  • sikker sletting / reparasjoner av brukt utstyr
  • arbeidstrening for ungdom
  • gjenbruk via veldedige organisasjoner
 • Bidra til videreutvikling, oppfølging og rapportering av våre strategiske ESG-mål
 • Bidra til innholdsproduksjon til SoMe / web / nyhetsbrev

 

Vi søker deg som:

 • er en god relasjonsbygger
 • har interesse for IT og teknologi (ingen krav om utdanning innen faget)
 • har engasjement for flere sider av bærekraftbegrepet
 • har gode skriftlige og muntlige formidlingsevner
 • er komfortabel med å holde presentasjoner fysisk og digitalt

 

Vi kan tilby deg:

iteam etterstreber et arbeidsmiljø preget av respekt, åpenhet, lagånd og mangfold. Vi har en uformell tone internt, med åpne dører og høyt under taket. For nye medarbeidere har vi systematisk opplæring og aktiviteter for at du raskt skal finne deg til rette.

For den riktige kandidaten er karriere-, og utviklingsmulighetene store.

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper med over 30 avdelinger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Hos oss finner du noen av bransjens beste folk, som leverer sikre og smarte IT-løsninger for moderne arbeidsplasser. iteam tilbyr global IT til bedriftsmarkedet i Norge. Vi liker imidlertid å kalle oss en nasjonal lokalleverandør. For det er lokalt vi opererer, og det er der verdiskapningen skjer. Og med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje, kan vi levere de samme IT-løsningene like godt til våre lokale kunder som til våre nasjonale. Det er imidlertid viktig for oss at vi ikke bare gjennom våre leveranser er en bidragsyter til utvikling av byer og lokalsamfunn, men også ved å tilby trygge og gode arbeidsplasser. Ved lokal tilstedeværelse gjør iteam det attraktivt for ungdom å flytte hjem igjen etter studier andre steder. Og som lærebedrift bidrar vi med fagutdanning i lokalmiljøene vi er en del av. Vår sponsorstrategi er også rettet lokalt, hvor vi prioriterer lokale lag, foreninger, frivillige organisasjoner, kultur og aktiviteter for barn og ungdom framfor nasjonale sponsoravtaler. Vi har for lengst erkjent at medarbeiderne er vår viktigste ressurs. De skal glede seg til å gå på jobb. Hver dag. Vi legger derfor stor vekt på at alle som har ambisjoner og lyst kan spisse seg innenfor sine fagfelt, og utvikle seg innen nye kompetanseområder.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

 • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
 • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
 • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
 • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
 • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!