Med grønn kraft endrer Troms Kraft samfunnet – og de ønsker deg med på laget

Du søker på stilling hos​ Troms Kraft

Om stillingen

Med grønn kraft endrer vi samfunnet – og vi ønsker deg med på laget

Troms Kraft er en ledende kraftaktør i Nord-Norge. Vår visjon er “Kraft til å endre – sammen», som er et tydelig signal på at vi akter å ta en sentral rolle i det grønne skiftet i nord. Vi rigger nå organisasjonen for utvikling og vekst, og har igangsatt en rekke prosjekt som alle bidrar til å øke tempoet i omstillingen.

Hvem er du?

Du må ha en sterk motivasjon for å bli med på reisen sammen med oss, og motiveres av å bidra til et utslippsfritt samfunn. Du må i tillegg være nysgjerrig, lærevillig og fleksibel, fordi din kompetanse vil trenges på flere prosjekt som foregår samtidig.  Jobben vil foregå i skjæringspunktet mellom økonomi, bærekraft og teknologi og en utdannelse innen en av disse fagområdene vil være en fordel.

Hva kan du?

Vi søker en trainee som evner å arbeide selvstendig og målrettet og som har god gjennomføringsevne. Du må ha god digital kompetanse, og evne til å kunne planlegge og arbeide strukturert. Det er en fordel om du kjenner energibransjen fra før, men det er ingen forutsetning. Vi forventer god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk, og at du evner å arbeide systematisk og i team.

Hvilke oppgaver vil du jobbe med?

Som trainee i Troms Kraft vil du kunne jobbe med et mangfold av prosjekter i overgangen mot fornybarsamfunnet. Konkrete arbeidsoppgaver kan være analyser, kartlegging og prosjektering, samt oppfølging mot kunder og samarbeidspartnere. Stilingen er nyopprettet og du vil kunne være med å forme innholdet i den.

I Troms Kraft praktiserer vi flat struktur og åpen kommunikasjon – det vil si at vi ønsker medarbeidere som deltar og som bidrar med sin kompetanse, uavhengig av fartstid og erfaring.

Om vi skal lykkes med det grønne skiftet må vi arbeide på tvers av sektorer, geografier og generasjoner – derfor trenger vi først og fremst deg som er motivert for den STORE jobben, og som ser og griper mulighetene som ligger foran oss.

Troms Kraft er et helintegrert, offentlig eid kraftselskap. Vår historie strekker seg tilbake til 1898. Konsernet har virksomhet over store deler av Nord-Norge, og har ca. 320 ansatte. Vi omsetter årlig for om lag 6 milliarder kroner. Vår virksomhet fordeles på produksjon av strøm ved hjelp av vann- og vindkraft via Troms Kraft Produksjon AS, distribusjon av strøm gjennom vårt nettselskap Arva AS, salg av strøm gjennom vårt sluttbrukerselskap Ishavskraft AS og tilgjengeliggjøring av elektrisk kraft i havnene via Fjuel Tromsø AS. Troms Kraft har i tillegg etablert en satsinger innenfor alternative grønne energibærere slik som hydrogen og ammoniakk.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

  • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
  • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
  • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
  • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
  • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!