Har du et grønt hjerte og ønsker å bidra til grønn vekst og omstilling? SpareBank 1 Nord-Norge har ledig stilling som bærekraftstrainee

Du søker på stilling hos​ SpareBank 1 Nord-Norge

Om stillingen

Skal vi sammen nå bærekraftmålene er vi avhengige av endringer også i næringslivet. Med økende utfordringer innen både klima, miljø og sosiale forhold, er det viktigere en noensinne å tenke nytt og å omstille seg. I SpareBank 1 Nord-Norge er bærekraft derfor et av våre viktigste satsningsområder i årene som kommer. Vi skal omstille egen virksomhet, og vi skal bidra til at kundene våre også klarer å omstille seg.

Nå søker vi deg som brenner for grønn vekst og omstilling, og som har lyst å kickstarte karrieren med et år hvor dette er temaet.

Vi ser etter en lærevillig kandidat som ønsker å tilegne seg erfaring og innsikt, spesielt når det gjelder rapportering og rapporteringskrav. Du må være selvstendig, initiativrik og motivert. Det er viktig at du raskt klarer å sette deg inn i nye arbeidsoppgaver og at ingen oppgave er for liten eller for stor. Du må like å ta ansvar og kunne følge oppgavene helt til mål.

 

Kvalifikasjoner

Vi søker først og fremst etter en kandidat som har brenner for temaet og som ser for seg en karriere innenfor dette fagområder i fremtiden.  Det vil være en fordel om du har interesse for avtaleverk, er analytisk eller har regnskapskompetanse Du må beherske engelsk og norsk skriftlig og muntlig.  Du må kjenne til hva et klimaregnskap er og vite litt om hvilke rapporteringskrav som treffer næringslivet i tiden som kommer.

Vi ser primært etter en kandidat med fullført bachelor- eller mastergrad, med fagkombinasjoner innenfor bærekraft, økonomi, regnskap, revisjon, analyse, innovasjon eller jus.

 

Arbeidsoppgaver

  • Delta i bærekraftarbeid i SpareBank 1 Nord-Norge, inkludert datterselskap. Både selvstendige oppgaver og teamarbeid
  • Forstå og operasjonalisere gjeldende regelverk for ESG/bærekraft
  • Bidra til bærekraftrapportering
  • Støtte kundefront med bærekraftkompetanse i kundedialogen

 

Vi tilbyr

I SpareBank 1 Nord-Norge får du jobbe med dyktige fagfolk innenfor mange fagfelt. Stillingen er plassert i avdeling for bærekraft, men du vil samarbeide med flere fagmiljøer som en del av trainee-oppholdet.

Er du glad i stor takhøyde, godt humør og høyt tempo, så vil du passe inn hos oss. Vi garanterer deg en spennende og variert arbeidsdag, og tilbyr et inkluderende og dynamisk arbeidsmiljø, faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser. Vi jobber i splitter nye lokaler midt i sentrum, med åpne og moderne løsninger.

SpareBank 1 Nord-Norges visjon er For Nord-Norge. Denne skal prege oss i alt vi gjør. Vi er Nord-Norges største finanskonsern og tilbyr et komplett utvalg av finansielle tjenester, samt verdipapirhandel, eiendomsmegling og regnskapstjenester til folk, næringsliv og offentlig sektor i Nord-Norge. Tjenester tilbys gjennom 15 kontorer, digitale flater og et effektivt kundesenter. Som selvstendig og nordnorsk finanskonsern, har vi et spesielt ansvar for å stimulere til verdiskaping i vår landsdel. Denne verdiskapingen skal alltid tuftes på et fundament av innsikt og bærekraft. SpareBank 1 Nord-Norges overordnede mål er å skape de beste kundeopplevelsene og å oppfylle finansielle mål, med markedets mest engasjerte medarbeidere.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

  • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
  • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
  • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
  • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
  • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!