Vil du bidra til å sikre bærekraftig transport av sjømat? Eimskip Norway søker trainee

Du søker på stilling hos​ Eimskip Norway

Om stillingen

Eimskip Norway lagrer og transporterer sjømat til hele verdens befolkning. Dette skal vi gjøre på en best mulig bærekraftig måte, i alle aspekter av bærekraftbegrepet. Som trainee hos oss vil du få en sentral rolle i arbeidet med å sikre etterlevelse innenfor alle ESG-områder i Eimskip Norway-konsernet. Dette innebærer bl.a. å sette bærekraft enda høyere på agendaen i våre selskaper, samt hos våre kunder, leverandører og forretningspartnere.

Som et stort konsern er vi fleksible på arbeidsoppgaver og vil i samarbeid med deg forme stillingen slik at den blir best mulig tilpasset din kompetanse og interesser. Traineestillingen ligger til avdeling for Finans & Administrasjon ledet av CFO i Eimskip Norway AS. Du vil få gode muligheter til å utfolde deg innen andre fagområder som avdelingen jobber med.

Vi er opptatt av at vår trainee skal få rom til å utvikle seg i bedriften og du vil få god oppfølging. Du vil jobbe tett sammen med vår CFO og andre sentrale ledere og medarbeidere nasjonalt og globalt, herunder Sustainability Manager (Island) og Senior Legal Counsel (Danmark).

Dine arbeidsoppgaver

 • Videreutvikle og følge opp plan, tiltak og systemer for det videre ESG-arbeidet, herunder arbeid med Know Your Customer (KYC), Transparency (åpenhetsloven) og Privacy (GDPR)
 • Følge opp forretningspartnere, kunder og leverandørkjede mht. ESG
 • Bidra i datafangst, strukturering av data, dokumentasjon, rapportering og visualisering
 • Bidra i intern og ekstern kommunikasjon, herunder ekstern rapportering
 • Drive innkjøpsprosjekt, herunder kvalitetssikre leverandører og strømlinjeforme innkjøp
 • Bidra innen ulike fagområder alt etter kompetanse og interesser (her er vi fleksible)
 • Bidra i ulike forbedringsprosjekter etter behov og intern kapasitet

 

Vi søker deg som

 • Har fullført bachelor- eller masterutdanning innen økonomi, ledelse eller bærekraft
 • Gjerne har interesser innen HR, kommunikasjon eller jus
 • Ønsker utviklingsmuligheter innenfor et bredt fagfelt
 • Liker å ha mange baller i luften og engasjere deg på flere områder
 • Er strukturert og har god gjennomføringsevne
 • Evner å sette deg inn i både store datamengder, regelverk og avtaler/kontrakter
 • Har gode IT-/datakunnskaper, f.eks. Microsoft Excel, PowerPoint og Power BI, og er nysgjerrig på bruk av teknologi
 • Har svært god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en karrierestart som du i stor grad kan være med å påvirke selv, i en spennende bransje og i en jobb med mening. Vi jobber med forsyningssikkerhet. Vi lagrer og transporterer sjømat til hele verdens befolkning. Dette skal vi gjøre på en best mulig bærekraftig måte, i alle aspekter av bærekraftbegrepet, og du skal bidra aktivt til denne utviklingen. For den rette kandidaten vil det være store muligheter for videre læring, faglig utvikling og nettverksbygging. Vi tilbyr et arbeidsmiljø og en arbeidshverdag som er både hektisk og spennende, og du kan være trygg på at ingen dager blir helt like. Du må derfor trives med varierte hverdager i et selskap med sesongvariasjoner. Ellers tilbyr vi dyktige og hyggelige kolleger i nye og attraktive kontorlokaler med kantineordning og treningsfasiliteter, fleksibel arbeidstidsordning, konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger inkludert helseforsikring.

Arbeidssted vil være Tromsø, nærmere bestemt Eimskip Norways kontorlokaler i Tromsøterminalen, Stakkevollvegen 375, 9019 Tromsø.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med Thomas K. Føre, CFO Eimskip Norway, på e-post [email protected] eller mobil +47 97 99 15 52. Ved spørsmål om traineeprogrammet, ta kontakt med prosjektleder Emilie Isaksen på e-post [email protected] eller mobil +47 400 70 720.

Eimskip er et ledende transportselskap i Nord-Atlanteren. Vi knytter sammen kontinenter med ukentlige anløp mellom Europa og Nord-Amerika. Selskapet har som mål å redusere selskapets karbonavtrykk med 40 % per enhet transportert innen 2030. Eimskip deltar i FNs Global Compact for sosial bærekraft og arbeider ut fra de ti fundamentale prinsippene for menneskerettigheter, arbeid, miljø og antikorrupsjon. Som børsnotert selskap arbeider selskapet også i samsvar med instruksjoner fra Nasdaq, herunder ESG-standarder for tydelig og tilgjengelig informasjon rundt selskapets arbeid med miljø, sosiale forhold og virksomhetsstyring. Eimskip Norway tilbyr transport langs norskekysten og videretransport over store deler av verden. Vi har spesielt fokus på fryse- og kjøletransport sørgående, samt tørr- og industrilast nordgående: • Rutegående fartøy langs norskekysten til og fra Europa • Fryse- og tørrvarelager i Kirkenes, Tromsø, Sortland og Ålesund • Verdensomspennende fryse- og tørrlasttjenester • Dokumentasjon • Agent • Dør til dør-tjenester Vi er 40 ansatte i Norge, 58 med datterselskapene Kirkenesterminalen og Tromsøterminalen. Vi er til stede i Kirkenes, Tromsø, Sortland, Ålesund og Fredrikstad. Hovedkontoret vårt er i Tromsøterminalen, Tromsøs nye fiskerihavn på Skattøra. Eimskip Norways avdeling for Finans & Administrasjon har 6 ansatte fordelt på Tromsø og Sortland. Avdelingen jobber med alle støttefunksjoner, inkludert økonomi/finans, HR, IT, ESG/etterlevelse, kommunikasjon og eiendom.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

 • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
 • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
 • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
 • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
 • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!