Vil du jobbe med bærekraft i Nord-Norges største bank? SNN søker trainee

Du søker på stilling hos​ SpareBank 1 Nord-Norge

Om stillingen

Har du et grønt hjerte og samtidig et hode for forretning? SpareBank 1 Nord-Norge har ledig en spennende og nyopprettet stilling som bærekraftstrainee.

 

Skal vi sammen nå bærekraftsmålene er vi avhengige av å få til endring, og vi i SpareBank 1 Nord-Norge skal gjøre vår del av jobben. Med nye samfunnsutfordringer både når det gjelder klima, miljø, og sosiale og økonomiske ulikheter, blir det viktig å tenke nytt og å omstille seg. Bærekraft er et av våre viktigste samfunnsbyggende satsningsområder i årene som kommer. Vårt mål er å gjøre bærekraft til en del av vår identitet og inkludere det i alt vi gjør.

Vi ser etter en lærevillig kandidat som brenner for å tilegne seg innsikt og erfaring om bærekraftig finans og regelverk innenfor dette området. Du er initiativrik, utadvendt, og motivert for å ta del i den grønne omstillingen. Det er viktig at du raskt setter deg inn i nye arbeidsoppgaver og at ingen oppgave er for liten eller for stor.

 

Kvalifikasjoner

 • Vi søker etter en kandidat som er analytisk og strukturert.
 • Du må kunne sette deg inn i regelverket på området og omformulere det til hva det medfører for oss, våre kunder og leverandører.
 • Kjennskap til og interesse for ESG og bærekraftsrapportering vil være en fordel
 • Fullført bachelor- eller mastergrad, med fagkombinasjoner innenfor forretningsutvikling, analyse, innovasjon, jus, økonomi og/eller bærekraft. Du må beherske engelsk og norsk både muntlig og skriftlig

 

Arbeidsoppgaver

 • Delta i å videreutvikle vårt arbeid innenfor bærekraft.
 • Sette deg inn i, og implementere, gjeldende regelverk for ESG/bærekraft/taksonomi.
 • Bidra i arbeid med bærekraftsrapportering
 • Bidra inn i arbeidet med ekstern og intern kommunikasjon innenfor bærekraftsområdet

 

Vi tilbyr

I avdeling for bærekraft får du sammen med kompetente kollegaer muligheten til å jobbe på tvers av de ulike enhetene i konsernet. Er du glad i stor takhøyde, godt humør, og tverrfaglig samarbeid så vil du passe inn hos oss. Vi garanterer deg en spennende og variert arbeidshverdag, og tilbyr et inkluderende og dynamisk arbeidsmiljø, faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser.

 

Vi jobber i helt nye lokaler midt i sentrum at Tromsø, med åpne og moderne løsninger.

 

SpareBank 1 Nord-Norges visjon er For Nord-Norge. Denne skal prege oss i alt vi gjør. Vi er Nord-Norges største finanskonsern og tilbyr et komplett utvalg av finansielle tjenester, samt verdipapirhandel, eiendomsmegling og regnskapstjenester til folk, næringsliv og offentlig sektor i Nord-Norge. Tjenester tilbys gjennom 15 kontorer, digitale flater og et effektivt kundesenter. Som selvstendig og nordnorsk finanskonsern, har vi et spesielt ansvar for å stimulere til verdiskaping i vår landsdel. Denne verdiskapingen skal alltid tuftes på et fundament av innsikt og bærekraft. SpareBank 1 Nord-Norges overordnede mål er å skape de beste kundeopplevelsene og å oppfylle finansielle mål, med markedets mest engasjerte medarbeidere.

KONTAKTPERSONER

SØKNADSFRIST

Om traineeprogrammet Fremstr

Ved ansettelse i denne stillingen vil du bli en del av Næringsforeningen i Tromsøregionens traineeprogram Fremstr – Norges første traineeprogram for bærekraft!Fremstr er et unikt traineeprogram der nyutdannede talenter rekrutteres til spennende stillinger i våre Fremstr-bedrifter, der bærekraft, nytenkning, innovasjon og mulighetsrom er i fokus. I løpet av året vil du følge et utviklingsprogram som sikrer deg en kombinasjon av både faglig og personlig utvikling. Våre traineer blir en del av et tverrfaglig nettverk både mellom hverandre og arbeidslivet for øvrig.

Som Trainee i Fremstr får du:

 • Faglig og personlig utvikling med særlig vekt på bærekraft
 • Deltakelse i et unikt tverrfaglig nettverk
 • Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
 • Gratis deltakelse på Næringsforeningens møteplasser
 • Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

 

For å søke må du være under 35 år og det kan ikke ha gått lengre enn 2 år siden du fullførte bachelor- eller mastergrad. Fremstr har  traineestillinger fra flere bedrifter som søker ulik kompetanse – søk gjerne på flere stillinger!

Vi lover deg et spennende år fylt med nye opplevelser, kompetanseheving og erfaringsutveksling. Rett og slett en kanonstart på karrieren!